Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

FILMWORKSHOP FOR UNGDOM MED MINORITETSTILHØRIGHET

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Taxi-opptakVil du lage film sammen med andre? Høsten 2013 arrangerer Mediefabrikken og Viken filmsenter et talentutviklingsprogram for ungdom med minoritetstilhørighet i samarbeid med regissør og manusforfatter Ulrik Imtiaz Rolfsen. Søknadsfrist 5 august.

Mediefabrikken og Viken filmsenter jobber med å utvikle unge filmtalenter, og ønsker også å være et sted som plukker opp nye stemmer som kan ha verdifulle historier og perspektiver å tilby. Vi mener at filmbransjen i Norge trenger et større mangfold av stemmer og fortellinger og det ønsker vi å gjøre noe med. Derfor tar vi initiativ til et talentuviklingsprogram for unge med minoritetstilhørighet i et nytt og spennende samarbeid med regissør og manusforfatter Ulrik Imtiaz Rolfsen. Rolfsen er en erfaren og anerkjent regissør og manusforfatter, blant annet av spillefilmene “Izzat”, “Den siste revejakta” og den prisbelønnede TV-serien “Taxi”. ??Kurset strekker seg over flere samlinger hvor fokuset er å lære ved å lage kortfilm i samarbeid og under nær veiledning av Rolfsen, samt andre profesjonelle filmskapere innenfor ulike fagfunksjoner. Forløpet tar for seg alt fra idé og manusutvikling, kamera, lys, lyd, regi til produksjon og etterarbeid.

Vi søker unge voksne fra 18 år og oppover, både gutter og jenter. Føler du at dette kan passe for deg så sender du inn en søknad til ung@vikenfilmsenter.no innen 5 august.

I søknaden forteller du om deg selv, hvorfor du har lyst til å jobbe med film og hva du er mest interessert i å lære mer om innenfor filmproduksjon.

Det er fint om du har noe erfaring fra filmproduksjon, men du kan like gjerne være interessert i musikk, teater, foto og dans eller ha erfaring med å skrive eller å arrangere ting. Vi er først og fremst interessert i motiverte unge mennesker som ønsker å lære mer om hvordan man lager film.

Talentuviklingsprogrammet starter høsten 2013.

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.