Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Nyhetsbrev 17. oktober 2016

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Inspirasjonsdag dokumentarister, spill fagdag, seminar kjønnsroller og polske filmdager med mer.

Inspirasjonsdag dokumentarister 10.nov

Hvordan nå ut til publikum, hvordan bringe inn nye publikumsgrupper, hvordan få innflytelse og ikke minst hvordan endre verden med filmen din? Vi inviterer dokumentarister i regionen til en workshop med fokus på Outreach og Impact.

inspirasjonsdag-dokumentaristser-eirin-og-nefise-10-november-2016

Spill fagdag 24. november

Vi inviterer til fagdag på Danvik Folkehøyskole i Drammen og åpner for at spillutviklere i Oslo også kan delta. Endelig program kommer snart, men en av programpostene vil bli «Work in progress». Har du et prosjekt du ønsker å vise, så ta kontakt. Her vil du også få mulighet til å møte vår spillkonsulent Kim Daniel Arthur.

viken-cover-facebook

Stereotype roller?!

Søndag 6. november inviterer NFI:LAB i samarbeid med Dramatikerforbundet, Skuespillerforbundet og Viken Filmsenter til seminar om kjønnsroller i teater, film og tv, arrangert av LiktStilt

binary-90406-46329

De polske filmdager i Fredrikstad

Festivalen er i gang og kan by på gode filmopplevelser (5 langfilmer og 8 kortfilmer) i tillegg til jazzkonsert, utstilling, møte med spesielle gjester og moro for barn og voksne. Alle filmer har engelske eller norske undertekster. Biarrangementer er holdt tospråklig (polsk-norsk). Gratis inngang til hele festivalen!

 

De polske filmdager i Fredrikstad 2016

Minner om følgende:

18. oktober: søknadsfrist NFIs nye veier til kort- og dokumentarfilm
25. oktober: søknadsfrist Eurimages
27. oktober: bransjekveld i Vestfold
4. november: søknadsfrist pitchekonkurranse Movies on War

 

Nfi er nå ute med oppdatert informasjon om nye tilskuddsordninger for filmformidling. Les om ordningene og tilhørende frister her.

 

19. desember: Vi inviterer til gløgg, oppsummerer året som er på hell og informerer om planer for 2017. Hold av kvelden, mer informasjon kommer!

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.