Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Oppstart nye skrivegrupper 2016 – kortfilm og novellefilm

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Vi  bygger videre på tidligere års erfaringer og starter opp nye skrivegrupper i begynnelsen av april.

Skrivegruppene er i utgangspunktet tenkt for manusforfattere og skrivende regissører med kort- og novellefilmprosjekter, men vi åpner også opp for muligheten til  utvikling av spillefilm.
For de som ønsker det, blir det også mulighet til å teste ut scener med skuespillere i form av MINI-prøverom, som blir arrangert underveis i prosessen. Dette gjør vi i et samarbeid med NSKI – Norsk skuespillerinstitutt.

Gruppene vil bestå av fire personer. Det vil bli arrangert fire heldagsmøter hver sjette uke.  Deltakerne får i tillegg tilbud om to en-til-en møter med dramaturgen. Målet er å utvikle manus som er klare til å søke produksjonsstøtte.

Skrivegruppene går over en periode på 4 – 5 måneder.

Dramaturger tilknyttet prosjektet er foreløpig: Ulf Breistrand og Tone Johnsen

Skrivegruppe 2016

I tillegg til et åpnings- og avslutningsarrangement, blir det arrangert en felles inspirasjonsdag for samtlige gruppedeltakere. Her blir de som har vært med i skrivegrupper tidligere også invitert. Tilbudet er åpent for alle med tilhørighet i vår region. Grupper og møtesteder vil bli planlagt utfra søkermassen.

For å delta kan du ha en enkel idé, et treatment eller et førsteutkast (på minimum én og maks 10 A4 sider).

  • Søknadsfrist: 18. februar

Søknad sendes til post@vikenfilmsenter.no.
Merk e-posten «Skrivegrupper 2016»

Legg ved CV (med kontaktdetaljer og informasjon om tilhørighet til viken-regionen) og informasjon om prosjektet i form av en enkelt idé, et treatment eller et førsteutkast (på minimum én og maks 10 A4 sider).

Prosjektleder fra filmsenteret er : Sirin Eide

NB: Alle søkere må være registrert i vårt bransjeregister.

 

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.