Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Produsentkurs og kommende arrangementer

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Eric_VogelProdusentkurs 7-8 mai
Viken Filmsenter arrangerer kurs for produsenter. Kurset holdes i Drammen og ledes av Eric Vogel. Opplegget går over 2 dager med 1 overnatting på hotell. Søknadsfrist er 15 april. Vi gjør oppmerksom på at det er begrenset antall plasser.

CREATIVE SCREENWRITING 12 april 
Unge og viderekomne manusforfattere inviteres til foredraget  “Creative Screenwriting Workshop» med Zara Waldebäck. Påmelding innen onsdag 3 april!

Kurs i Adobe after-effects 12-13 april
Det er fremdeles noen ledige plasser igjen på after-effects kurset 12-13 april. Kurset er beregnet for animatører og klippere, men egner seg også for regissører eller produksjonsdesignere som ønsker å gå dypere inn i animasjonsverktøyet.

Festivalpass til Nordic/Docs 2-5 mai.
Dokumentarfilmfestivalen i Fredrikstad er en ny arena for visning av film, debatter og mesterklasser. Viken filmsenter er en av støttespillerne. Vi ønsker i tillegg å støtte et begrenset antall deltakere med festivalpass.

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.