Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

“Reis og ryk”

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Ønsker du å bruke Europa som klasserom, besøke din favorittbedrift og hente inn ny kunnskap?

“Reis og ryk” er et innovasjonsprogram for deg som driver i kunst- og kulturbransjen eller i reiselivsbransjen i Buskerud fylke og Vestregionen. Gjennom programmet “Reis & Ryk” har over 400 norske bedrifter reist ut i verden for å hente ny kunnskap og ny inspirasjon til utvikling av egen virksomhet. Målet med å bruke Europa som klasserom er å utveksle ideer og kunnskap på tvers av grensene og få et større nettverk mellom bedriftene. Et Reis & Ryk-opphold i utlandet varer i to uker. Deltakerne får tilgang til reise- og oppholdsstipender. I tillegg får de være med på fire samlinger her hjemme med fokus på innovasjon, integrering og internasjonalisering!

Prosjektet er finansiert av EU’s Leonardo da Vinci-program, sterkt subsidiert av Buskerud fylkeskommune, Vestregionen og Øvre Eiker kommune v/”Forbilde 2015”. ?Det er et begrenset antall stipender tilgjengelig og søknader behandles fortløpende.

Egenandel: kr 7.000,- pr. deltaker

 

Søknadsfrist: 10. september

Første oppstartsmøte for deltakere som blir valgt ut:  23.09 kl. 10.30-16.00, Øvre Eiker rådhus

Detaljert informasjon finner du HER 

Kontaktperson: Lana Berglund, tlf.: 97 77 59 75

lana@innoco.no

Begrenset antall plasser – vær rask!

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.