Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Sommerbrev

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Bli med i skrivegruppe til høsten?
Vi ønsker å sette manusforfattere og skrivende regissører sammen i skrivegrupper. Gruppene veiledes av en manusutvikler/dramaturg og vil ha månedlige møter i løpet av høsten og vinteren.? Påmelding innen 20 august.

Filmworkshop for ungdom med minoritetstilhørighet
Vil du lage film sammen med andre? Høsten 2013 arrangerer vi, i samarbeid med Mediefabrikken i Akershus, et talentutviklingsprogram for ungdom med minoritetstilhørighet. Kursholder er regissør og manusforfatter Ulrik Imtiaz Rolfsen. ?Søknadsfristen er nå utsatt til 5 august.

Filmbussen i Buskerud
Vi syntes det er veldig moro at Filmbussen i Buskerud er i gang. Denne uken har vi vært på Fjell i Drammen og laget film med seks ungdommer i alderen 13 til 19 år. Vi har laget en film om en uheldig innbruddstyv og en politimann som sliter med å komme seg fram til åstedet i tide. I går lærte ungdommene litt om film, utarbeidet en idé og spilte inn filmen. I dag klipper vi filmen.

Filmbussen på Fjell i DrammenUngdommene på bildet fra venstre: Marlene (13), Sarah (13), Hannah (13) og instruktør Catharina.

Mer informasjon om høstens program kommer rett over sommeren.

Vi holder feriestengt i juli og ønsker dere alle en varm og solfylt sommer!

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.