Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Unik satsing på filmtalenter

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Vi lanserer nå Viken Akademiet, et tilbud til filmtalenter i Akershus, Østfold, Vestfold og Buskerud.

Viken Filmsenter vil med dette programmet styrke talentutviklingen i regionen, for å øke rekrutteringen samt bidra til et tettere nettverk for unge og etablerte aktører i filmbransjen.

På Viken Akademiet skal deltakerne få mulighet til å realisere og utvikle sin filminteresse og sin egenart som filmskaper.
De vil gjennom et helt år få tilgang til ressurser og muligheter som skal hjelpe dem videre som filmskapere.
Dette skal skje gjennom tett oppfølging og veiledning fra Viken Filmsenter og ressurssenteret Mediefabrikken i Akershus.
Profesjonelle filmskapere og fagpersoner skal  involveres som mentorer og ressurspersoner i prosjektet.  Hver deltaker vil få et tilpasset opplegg.

Oppstarten for Viken Akademiet er januar 2013. 
Søknadsfristen er 15 november.

Egen erfaring, utdanning og  motivasjon for å søke programmet vil bli vektlagt under utvelgelsen av hvem som får muligheten til å delta.

Vi arrangerer også i høst et Utviklingsverksted der deltakerne skal inspireres til å utvikle egne ideer og tanker gjennom kyndig veiledning fra Clara Bodén og Mariken Halle.
I tillegg setter vi i gang et Manusverksted for jenter ledet av Sirin Eide, der vinkling og fortellerståsted av en filmhistorie blir gitt hovedfokus.

Søknadsfrist for begge disse kursene er 1 november.

Flere opplysninger om Viken Akademiet og de andre kursene finnes på Viken Filmport, som er portalen for unge filmskapere fra vår region og på våre egne nettsider under fanen
Viken UNG

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.