Logo – Viken Filmsenter
Viken UNG

Viken UNG

Viken filmsenter har som ambisjon å være et kunnskapssenter og en tilrettelegger for unge på vei mot den profesjonelle film- og spillbransjen. Filmsenteret forvalter øremerkede midler fra Kulturdepartementet til kurs og verksteder for unge.

Vi samarbeider tett med Mediefabrikken og E6 Medieverksted om Viken UNG-stipendet og ulike verksteder for unge.


Samarbeidspartnere

Logo/bilde for samarbeidspartner

E6 er et ressurssenter innen opplæring i film, animasjon og spillutvikling. De arrangerer kurs og workshops i samarbeid med blant annet Den kulturelle skolesekken, skoleverket, festivaler og Viken filmsenter. E6 Medieverksted er organisert som en avdeling ved Kulturskolen i Fredrikstad.

Logo/bilde for samarbeidspartner

På Mediefabrikken kan du få hjelp til å utvikle prosjekter, og deg selv som filmskaper. De tilbyr veiledning, gratis produksjonsutstyr, utviklingsprogrammer og Viken UNG-stipend. Mediefabrikken er en enhet i Avdeling for kunst og kultur i Viken fylkeskommune og holder til på Tanken i Sandvika.


Kontakt

Linda Lothe

Ansvarlig kommunikasjon og bransjehevende tiltak
Telefon: +47 900 52 271
E-post: linda@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.